DARIA Telecom, furnizorul dumneavoastra de servicii de securitate

Daria Telecom, furnizor de servicii si echipamente de securitate,  este o companie romaneasca, cu o vasta experienta in domeniu, care se adapteaza usor cerintelor pietei, capabilă să se dezvolte şi să devină un partener de încredere pentru colaborari de durata.

Daria Telecom dispune de o experienta de peste 10 ani in domeniul sistemelor si accesoriilor de securitate, fiind prezenta pe piata din Romania din anul 2006, oferind servicii de calitate realizate de un personal calificat si produse de ultima generatie.

Daruirea, seriozitatea si calitatea sistemelor de securitate oferite  au determinat o crestere continua a portofoliului de clienti care a contribuit la evolutia rapida a companiei. Astazi, firma se prezinta in fata dumneavoastra ca o societate matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente cerinte, mizand pe integritate, experienta si responsabilitate.

Licenta I.G.P.R.
Firma noastra este licentitata de catre I.G.P.R. sa proiecteze, instaleze si sa intretina sisteme de securitate, avand licenta Nr. 1052/T – 2007.
Licenta I.G.S.U.
In luna mai a anului 2011, societatea noastra a fost avizata de catre Inspectoratul General pentru SItuatii de Urgenta in vederea proiectarii, instalarii si intetinerii sistemelor de alarmare si avertizare la incendiu.